Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Könige der ersten Nacht
Könige der ersten Nacht
Könige der ersten Nacht »
 
 
 
 
 

De laatste windzwerver
De laatste windzwerver
Vierde boekDe Laatste WindzwerverDRAKENELFENMet de boeken over de Drakenelfen begon Bernhard Hennen, na De Elfen en Elfenridders, aan zijn derde grote cyclus... »
 
 
 
 
 

Elfenkoningin
Elfenkoningin
Verdreven van haar troon vlucht elfenkoningin Emerelle naar de wildernis van het Verbrande Land, op zoek naar het orakel van de Jadetuin. Wat Emerelle daar v... »
 
 
 
 
 

Ravengod
Ravengod
Net op het moment dat de jonge Tikian besluit zijn huurlingenbestaan vaarwel te zeggen, wordt het gezelschap waarmee hij door het oerwoud trekt in de val gel... »
 
 
 
 
 

Nachtadem
Nachtadem
Nachtadem is het tiende en laatste deel van Bernhard Hennens Drakenelfen-epos. De reeks is, na De Elfen en Elfenridders, de derde grote cyclus over de verbor... »
 
 
 
 
 

Elfenwinter
Elfenwinter
(POD) Met zijn Elfen-boeken wist Bernhard Hennen in Europa binnen luttele jaren een miljoenenpubliek te bereiken. Centraal in De Elfen, Elfenridders en Drake... »
 
 
 
 
 

Die Elfenritter Saga
Die Elfenritter Saga
Die Ordensburg/Die Albenmark/Das Fjordland »
 
 
 
 
 

De oorlog der werelden
De oorlog der werelden
De Oorlog der Werelden is het zevende deel van Bernhard Hennens Drakenelfen-epos. De reeks is, na De Elfen en Elfenridders, de derde grote cyclus over de ver... »
 
 
 
 
 

Elfenritter 2. Die Albenmark
Elfenritter 2. Die Albenmark
Elfenritter 2. Die Albenmark »