Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Verstoord
Verstoord
Ze was niet op zoek naar een ridder op een wit paard. Wat ze zocht, was een duivel in leer.Verleiding is iets krachtigs. Het neemt bezit van je. Corrumpeert ... »
 
 
 
 
 

Verdorven
Verdorven
Hij is een monster. Een moordenaar. Een duistere schaduw.Er kleeft bloed aan zijn handen en in zijn aderen vloeit enkel geweld.Hij is het monster dat ’s na... »
 
 
 
 
 

Prachtige zonde
Prachtige zonde
 »
 
 
 
 
 

Zijn vrouw
Zijn vrouw
Ik ben niet langer het meisje dat hij van de straat plukte. Ik ben Leandra Del Rossa. Ik ben zijn vrouw…Alexius Del Rossa deed me een aanbod dat ik niet ko... »
 
 
 
 
 

Vernietigd
Vernietigd
Nu is het tijd voor… wraakWoede is giftig. Het verziekt je. Het knijpt je hart zo lang samen, tot het stopt met kloppen. Je kunt het niet ontvluchten. Er i... »
 
 
 
 
 

Duistere geheimen
Duistere geheimen
 »
 
 
 
 
 

Ondergang
Ondergang
 »
 
 
 
 
 

Meedogenloze verovering
Meedogenloze verovering
~ Mila ~Moordenaar. Monster. Dief.Dat is hij allemaal. Degene die mij heeft gestolen. De man die me wegrukte uit het leven dat ik dacht te hebben opgebouwd. ... »
 
 
 
 
 

Duivelse belofte
Duivelse belofte
 »
 
 
 
 
 

Ondergang
Ondergang
Ik moest haar hebben.Ik heb haar gewaarschuwd. Er is niets dat me kan tegenhouden, geen grens die ik niet zou overgaan voor haar. En dat was precies wat ik d... »