Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Taoisme
Taoisme
"Quand la Chine s'éveillera, le monde tremblera". Deze visionaire uitspraak van Napoleon I lijkt actueler dan ooit. China is ‘in'. Niet alleen het numerie... »
 
 
 
 
 

Kant
Kant
Arg Philosophers »
 
 
 
 
 

Lessen voor de eenentwintigste eeuw
Lessen voor de eenentwintigste eeuw
Welke plaats bekleedt de wetenschap in het dagelijkse leven? Welke nieuwe wegen bewandelt ze? Hoe wordt er over recente bevindingen gecommuniceerd? En wat is... »
 
 
 
 
 

Ethiek, recht en samenleving
Ethiek, recht en samenleving
Moet recht rechtvaardig zijn? Is politiek van de burgers? Een toegankelijke kennismaking met ethischmaatschappelijke vragen. Altijd opnieuw hebben mensen gep... »
 
 
 
 
 

De K van K.U.Leuven
De K van K.U.Leuven
Naar een meer open en eigen identiteit van de universiteit Wat doet een universiteit met een eeuwenoude traditie? Is die binding vanzelfsprekend of moet ze t... »
 
 
 
 
 

Ethiek
Ethiek
Een stevige achtergrond om de actuele discussies te begrijpen. Iedereen heeft met ethiek te maken: morele vragen, dilemma's en thema's duiken op in de media ... »
 
 
 
 
 

Wijsbegeerte
Wijsbegeerte
Wijsbegeerte is een betrouwbare gids voor een eerste of een hernieuwde kennismaking met de grote vragen uit de filosofie. Het boek is geen encyclopedie, geen... »
 
 
 
 
 

Wijsbegeerte
Wijsbegeerte
VOLLEDIG HERZIENE UITGAVE
Beschikbaar vanaf oktober 2012!

Onontbeerlijk handboek over de historiciteit van de filosofie
Dit handboek heeft als uitgangspu... »
 
 
 
 
 

Kant
Kant
De denkbeelden achter de Kritik der reinen Vernunft. Waarom is dit werk tot op vandaag zo belangrijk? De invloed van Immanuel Kant (1724-1804) op de moderne ... »