Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Riphagen
Riphagen
Het ware verhaal van Dries 'Al Capone' Riphagen. Filmpremière op Nederlands Film Festival.Dries 'Al Capone' Riphagen, in de jaren dertig een leidende figuur... »
 
 
 
 
 

De Endstra-tapes
De Endstra-tapes
In 2003 voerde de Amsterdamse vastgoedmagnaat Willem Endstra, die bekend stond als witwasser voor zware criminelen,in het diepste geheim vijftien lange gespr... »
 
 
 
 
 

Riphagen
Riphagen
RiphagenBart MiddelburgRené ter SteegeSamenvatting‘Al Capone’ Riphagen, een van Nederlands grootste oorlogsmisdadigersDries ‘Al Capone’ Riphagen, in de ... »
 
 
 
 
 

Onderwereld pr.
Onderwereld pr.
hoe de misdaad de media manipuleert. De onderwereld doet al sinds jaar en dag aan public relations. De... »
 
 
 
 
 

Riphagen
Riphagen
Het ware verhaal van Dries 'Al Capone' Riphagen, nu in midprice<br/><br/><br/>Dries 'Al Capone' Riphagen, in de jaren dertig een leidende figuur in de Amster... »
 
 
 
 
 

Hells Angels
Hells Angels
Kwajongens zijn het nog,de leden van de straatbende die aan het einde van de jaren zestig Amsterdam-Oost onveilig maken. Ze sleutelen samen aan hun brommers ... »
 
 
 
 
 

Onderwereld zomer
Onderwereld zomer
ebook-actie. »
 
 
 
 
 

Jeanne de Leugenaarster
Jeanne de Leugenaarster
Jeanne de Leugenaarster<br/>Bart Middelburg<br/>Samenvatting<br/><br/>Een even schokkend als fascinerend boek over de vooroorlogse Amsterdamse penoze, de Jod... »
 
 
 
 
 

Onderwereld P.R.
Onderwereld P.R.
hoe de misdaad de media manipuleert »