Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Dan maak je maar zin
Dan maak je maar zin
In de voor haar kenmerkende licht absurde, maar zeer toegankelijke stijl schetst Barbara Stok aan de hand van anekdotes en observaties hoe het dagelijks leve... »
 
 
 
 
 

Vincent
Vincent
<b>Het bewogen leven van Vincent van Gogh blijft een onuitputtelijke inspiratiebron. Stripmaker Barbara Stok neemt in dit verhaal de lezer mee naar de korte,... »
 
 
 
 
 

Vincent
Vincent
The turbulent life of Vincent van Gogh continues to serve as a source of inspiration for many people. In this graphic novel, artist and writer Barbara Stok t... »
 
 
 
 
 

Toch een geluk
Toch een geluk
In deze nieuwe autobiografische bundel volgen we de belevenissen van stripmaker Barbara Stok. Barbara is een doorsnee vrouw met een doorsnee leven: ze drumt,... »
 
 
 
 
 

Lang zal ze leven
Lang zal ze leven
Duizenden lezers genoten in de loop der jaren mee met haar belevenissen. Over verliefdheid, twijfels, seks, werk, tegenslag, geluk. De verhalen zijn een fees... »
 
 
 
 
 

Vincent en de zonnebloemen
Vincent en de zonnebloemen
Vincent gaat op pad om een nieuw onderwerp voor zijn schilderij te vinden. Maar wat zal hij eens kiezen? In alles, ook in dingen waar de meeste mensen aan vo... »
 
 
 
 
 

De omslag
De omslag
In De omslag vertelt stripmaker Barbara Stok over een cruciale periode in het leven van Hendrik Werkman: zijn overstap van zakenman naar kunstenaar. Het is b... »
 
 
 
 
 

Nu we hier toch zijn
Nu we hier toch zijn
Na het stripverhaal op romanlengte Je geld of je leven verrast Barbara Stok de lezer opnieuw met een verzameling krachtige strips over haar alledaagse ergern... »
 
 
 
 
 

De filosoof, de hond en de bruiloft
De filosoof, de hond en de bruiloft
Ze had het leven waar anderen van droomden. Maar nam een radicaal besluit.

Dit is het verhaal van Hipparchia, een van de eerste vrouwen die filosoof werd. ... »
 
 
 
 
 

Vincent
Vincent
Het bewogen leven van Vincent van Gogh blijft een onuitputtelijke inspiratiebron. Stripmaker Barbara Stok neemt in dit verhaal de lezer mee naar de korte, in... »