Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Leef voor jezelf
Leef voor jezelf
Phillip C. McGraw is bekend van de bestsellers Leer te leven en Red je relatie!<br/><br/>Hij treedt wekelijks op in de shows van Oprah Winfrey als dr. Phil.<... »
 
 
 
 
 

WOW!
WOW!
WOW! staat boordevol fascinerende weetjes en feitjes. Door de spectaculaire fotografie, de originele lay-out en de veelheid aan onderwerpen is deze encyclope... »
 
 
 
 
 

Heinrich Himmler
Heinrich Himmler
Als hoogste baas van de Gestapo en de politie beschikte Heinrich Himmler (1900-1945) in het Derde Rijk over eenongekende macht. Als Reichsführerss voerde hi... »
 
 
 
 
 

Leven is nu
Leven is nu
Leven is nu: de kunst van het ouder worden<br/><br/>Ouder worden we allemaal. Maar weten hoe je op een goede wijze ouder wordt, is een van de moeilijkste hoo... »
 
 
 
 
 

In de vuurlinie
In de vuurlinie
In de vuurlinie bevat de ongewijzigde tekst en tekeningen uit het originele aantekenblok dat soldaat Len Smith in zijn beenwindsels van het front mee naar hu... »
 
 
 
 
 

Thuis koken met Ferran Adrià
Thuis koken met Ferran Adrià
Wat staat er ‘s avonds op tafel bij Ferran Adria? Thuis koken met Ferran Adria geeft de recepten prijs van de maaltijden die het personeel van het iconische... »
 
 
 
 
 

Wijsheid van pelgrims
Wijsheid van pelgrims
Alle religies kennen de pelgrim, de mens die zich voorgenomen heeft op weg te gaan naar een bestemming, waar hij of zij spirituele verdieping kan ervaren en ... »
 
 
 
 
 

Oprah
Oprah
Oprah Winfrey is de invloedrijkste, machtigste, meest bewonderde tv-vrouw van onze tijd. Maar wie is zij eigenlijk?

Een sterke vrouw, die zich wist te ontwo... »