Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vertrouw op je kracht
Vertrouw op je kracht
Crises horen bij het leven. Ze kunnen je in elke levensfase treffen en je confronteren met je diepste zorgen en angsten. Veel mensen verliezen de moed en hun... »
 
 
 
 
 

Gun jezelf de tijd om echt te leven
Gun jezelf de tijd om echt te leven
We hebben alles. Behalve tijd. Tijd: een luxeproduct voor gestreste medemensen? Notker Wolf ziet dat geheel anders.<br/>Als abtprimaat is hij contactpersoon... »
 
 
 
 
 

Heinrich Himmler
Heinrich Himmler
Als hoogste baas van de Gestapo en de politie beschikte Heinrich Himmler (1900-1945) in het Derde Rijk over eenongekende macht. Als Reichsführerss voerde hi... »
 
 
 
 
 

O
O
De roman die vriend én vijand verbaastO is een actuele roman vol politieke intriges gebaseerd op het leven van president Obama. O laat zien hoe de president... »
 
 
 
 
 

Wijsheid van pelgrims
Wijsheid van pelgrims
Alle religies kennen de pelgrim, de mens die zich voorgenomen heeft op weg te gaan naar een bestemming, waar hij of zij spirituele verdieping kan ervaren en ... »
 
 
 
 
 

De Italiaanse keuken
De Italiaanse keuken
Het nieuwste deel in de Kookschool-serie!Zo fijn is Italiaans koken nog nooit geweest.Proef de pure, authentieke Italiaanse keuken met de heerlijkste gerecht... »
 
 
 
 
 

Leef voor jezelf
Leef voor jezelf
Phillip C. McGraw is bekend van de bestsellers Leer te leven en Red je relatie!<br/><br/>Hij treedt wekelijks op in de shows van Oprah Winfrey als dr. Phil.<... »
 
 
 
 
 

WOW!
WOW!
WOW! staat boordevol fascinerende weetjes en feitjes. Door de spectaculaire fotografie, de originele lay-out en de veelheid aan onderwerpen is deze encyclope... »
 
 
 
 
 

Leven is nu
Leven is nu
Leven is nu: de kunst van het ouder worden<br/><br/>Ouder worden we allemaal. Maar weten hoe je op een goede wijze ouder wordt, is een van de moeilijkste hoo... »
 
 
 
 
 

Patés & terrines
Patés & terrines
Groenten-, vis-, vlees-, kaas- en zelfs zoete patés en terrines: dit is een verrassend kookboek met heerlijke gerechten die een lust zijn voor het oog.  »