Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Krokodillen
Krokodillen
Ontdek de verbazingwekkende wereld van de krokodillen, de grootste reptielen op aarde. Wist je dat krokodillen als levende dinosaurussen worden gezien? En da... »
 
 
 
 
 

How to Draw the Darkest, Baddest Graphic Novels
How to Draw the Darkest, Baddest Graphic Novels
How to Draw the Darkest, Baddest Graphic Novels »
 
 
 
 
 

Drawing
Drawing
 »
 
 
 
 
 

Dieren
Dieren
Maak kennis met het grote dierenrijk tot in de kleinste details, van minuscule sponzen en wormen tot grote, intelligente apen. Ontdek hoe vogels, vleermuizen... »
 
 
 
 
 

Giraffen
Giraffen
Ontdek de verbazingwekkende wereld van de giraf, het hoogste zoogdier op het land. Heb je je wel eens afgevraagd waarom giraffen zo\'n lange nek hebben? Of h... »
 
 
 
 
 

Vietnam & Angkor Wat
Vietnam & Angkor Wat
<strong> Oeroude pagodes</strong>Zowel een bezoek aan het aantrekkelijke Hanoi in het noorden, met zijn typische mix van Franse koloniale invloed en Vietname... »
 
 
 
 
 

Dieren
Dieren
Leer je favoriete dier tekenen met deze eenvoudige stap voor stap handleiding. In dit boek vind je veel informatie en handige tips. Pak je tekenspullen en ma... »
 
 
 
 
 

Olifanten
Olifanten
Weet jij hoe olifanten eten?
Weet jij op welke leeftijd een babyolifant leert om zijn slurf te gebruiken?
Weet jij in welke werelddelen olifanten leven?

Het... »
 
 
 
 
 

Robben
Robben
Ontdek de geheime wereld van de robben. Deze vreemd uitziende dieren hebben enkele geweldige aanpassingen waarmee ze zowel op het land als in het water kunne... »