Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Verdwijnpunt
Verdwijnpunt
Verdwijnpunt is weer een rasechte Indridason met Erlendur in de hoofdrol. Inspecteur Erlendur was in de laatste boeken met vakantie. Inmiddels is hij terug i... »
 
 
 
 
 

Koudegolf
Koudegolf
In een meer even ten zuiden van Reykjavík wordt het lichaam van een dode man ontdekt. De waterspiegel is na een aardbeving drastisch gedaald waardoor het me... »
 
 
 
 
 

Winternacht
Winternacht
Op een ijzige januaridag wordt het lichaam van een kind gevonden in de tuin van een appartementencomplex in Reykjavík: een donker jongetje ligt dood in de b... »
 
 
 
 
 

Onland
Onland
IJsland, 1979. In een meer bij de krachtcentrale op Reykjanes ontdekt een vrouw een verminkt lichaam. Er zijn aanwijzingen dat de dode iets te maken heeft ge... »
 
 
 
 
 

Erfschuld
Erfschuld
Een alleenstaande oude man wordt dood aangetroffen in zijn appartement in Reykjavík. Hij blijkt vermoord te zijn, verstikt met zijn eigen kussen. Op zijn bu... »
 
 
 
 
 

Schemerspel
Schemerspel
Zomer 1972. Reykjavík is in rep en roer. In de Laugardalshal zal het wereldkampioenschap schaken beginnen en in de stad wemelt het van de buitenlanders. De ... »
 
 
 
 
 

Operation Napoleon
Operation Napoleon
A compelling international thriller sweeping from modern Iceland to... »
 
 
 
 
 

Todesrosen
Todesrosen
Island-Krimi. »
 
 
 
 
 

Outrage
Outrage
An Anarchist Memoir of the Penal Colony »
 
 
 
 
 

Silence Of The Grave
Silence Of The Grave
Building work in an expanding Reykjavik uncovers a shallow grave. Years... »