Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Wild
Wild
Op haar zesentwintigste bevindt Cheryl Strayed zich in een diep dal: haar moeder is overleden en ze ligt in scheiding. Ze neemt haar meest impulsieve besliss... »
 
 
 
 
 

Wings
Wings
Laurel woont op het platteland bij haar hippieouders, die haar uit overtuiging zelf onderwijzen. Wanneer ze naar de stad verhuist en daar naar de middelbare ... »
 
 
 
 
 

Illusions
Illusions
Illusions



Laurel (17) is terug op school. Er zijn twee nieuwe studenten: Tamani, de aantrekkelijke schildwacht uit de elfenwereld en Yuki, een... »
 
 
 
 
 

Spells
Spells
<p> </p><p><strong><em>'Een opmerkelijk debuut.'</em> volgens Stephenie Meyer, auteur van de Twilight Saga.</strong></p><p><strong>In dit tweede boek uit d... »
 
 
 
 
 

Destiny
Destiny
Laurel kent nu de waarheid: Yuki is een elf, en dan nog een zeldzame winterelf, de meest krachtige en dodelijke van alle elfen. Klea heeft haar zinnen op... »
 
 
 
 
 

Illusions
Illusions
<p><strong>Derde boek in de vierdelige reeks <em>NY Times</em>-bestseller</strong></p><p>'<strong>Ik ga niet op patrouille, ik ga niet op jacht, ik blijf gew... »
 
 
 
 
 

Illusions
Illusions
‘Ik loop geen patrouilles, ik ga niet op jacht; ik blijf gewoon dicht bij je. Jij leeft jouw leven en ik houd je veilig,’ zei Tamani, terwijl hij een haa... »
 
 
 
 
 

Elfenkuss
Elfenkuss
Elfenkuss »
 
 
 
 
 

Elfenglanz
Elfenglanz
Band 4 »
 
 
 
 
 

Destiny
Destiny
Laurel dacht altijd dat ze een doodgewoon meisje was uit Crescent City, Californië. Ze zou nooit geloofd hebben dat ze in het echt een elf was uit een rijk ... »