Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Italië
Italië
extra Europa 1:4 miljoen »
 
 
 
 
 

Canada West
Canada West
ANWB Fotoatlassen, om in vakantiestemming te komen.<br/><br/>De Fotoatlas leest weg als een tijdschrift en verveelt nooit. De vele foto’s en korte beschrijv... »
 
 
 
 
 

Rijbewijs B
Rijbewijs B
Oefenboek Rijbewijs B, Slagen in het verkeer<br/><br/>Vele honderdduizenden automobilisten hebben de afgelopen jaren reeds hun theorie-examen gehaald met beh... »
 
 
 
 
 

Friese meren 2012-2013
Friese meren 2012-2013
De herziene Friese Merenkaart is een goedkopere, papieren versie van Waterkaart B Friesland. De kaart beslaat een kleiner gebied dan Waterkaart B. De belangr... »
 
 
 
 
 

Nederland Noord, Midden, Zuid set
Nederland Noord, Midden, Zuid set
Wegenkaart set Noord/Midden/Zuid Nederland 2007/2008De ANWB Wegenkaart Nederland noord/midden/zuid is al vele jaren favoriet bij de automobilist. De complete... »
 
 
 
 
 

Vogels
Vogels
Een fascinerende vlucht door het vogelrijk<br/><br/>Een eerbetoon aan de vogelwereld waarin een grote verscheidenheid aan soorten aan bod komt. Een bijzonder... »
 
 
 
 
 

E-Bikegids 5. Gelderland
E-Bikegids 5. Gelderland
ANWB E-bikegids GelderlandOntdek Nederland per e-bike met de nieuwe ANWB E-bikegids Gelderland! Deze handzame ANWB E-bikegids Gelderland staat vol met leuke ... »
 
 
 
 
 

Wateralmanak 2011-2012
Wateralmanak 2011-2012
<br/>ANWB Wateralmanak 1 2011 – 2012 Regelgeving en tips. Verplicht aan boord.<br/><br/>In de Wateralmanak deel 1 zijn alle wet- en regelgeving die voor de ... »
 
 
 
 
 

Noord-Holland Noord, Texel 1:50.000
Noord-Holland Noord, Texel 1:50.000
ANWB Fietskaart 12: Noord-Holland noord, Texel

De bekende serie ANWB Fietskaarten is vernieuwd. De routekaarten hebben een rustigere kaartondergrond gekrege... »
 
 
 
 
 

Slagen in het verkeer
Slagen in het verkeer
Helpt u om de complexe verkeersregels op een eenvoudige en overzichtelijke manier te leren. <br/><br/>Elk jaar halen tienduizenden personen het rijbewijs voo... »