Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Plezier in je werk
Plezier in je werk
De bekende benedictijn en schrijver Anselm maakte op verzoek van het CNV een boek over plezier in je werk. Hij geeft het thema diepgang door het te verbinden... »
 
 
 
 
 

Een weg ten leven
Een weg ten leven
Anselm Grün & Franck PloumEen weg ten levenBezinning op de lijdensweg van JezusAl eeuwen herkennen mensen in het lijden van Jezus hun eigen leven of de leve... »
 
 
 
 
 

Omgaan met conflicten
Omgaan met conflicten
Monnik en therapeut Anselm Grün stelt in Omgaan met conflicten dat waar mensen samenleven en -werken conflicten onvermijdelijk zijn. Lastig, maar in een con... »
 
 
 
 
 

Het kleine boek
Het kleine boek
Wees goed voor jezelf en let erop wat je ziel nodig heeft. Neem niet te veel hooi op je vork wees kalm accepteer jezelf zoals je bent. En ervaar elke dag als... »
 
 
 
 
 

Vijftig engelen voor je ziel
Vijftig engelen voor je ziel
In dit boek verkent Anselm Grn de rijkdom van de menselijke ziel. Daar ligt de levenskracht van de mens. De vijftig engelen die hij ons voorstelt laten zien ... »
 
 
 
 
 

Bij Bijbel leren lezen
Bij Bijbel leren lezen
Veel mensen vinden het lastig om de Bijbel te lezen. Hij is geschreven in zo'n andere taal, die moeilijk te begrijpen is. Misschien wordt je bang van de teks... »
 
 
 
 
 

Vergeet niet te leven!
Vergeet niet te leven!
‘Vergeet niet te leven’is een pleidooi van Anselm Grün: durf risico’s te nemen en verken het onbekende. Dit zegt hij tegen mensen die het gevoel hebbe... »
 
 
 
 
 

Anselm Grün
Anselm Grün
Een geschenkboekje met quotes uit de geschriften van Anselm Grün. De serie 'Een stil moment...' is prachtig vormgegeven en combineert wijze, verfrissende en... »
 
 
 
 
 

Jij bent mijn engel
Jij bent mijn engel
Er zijn van die situaties in het leven waarin je gewoonweg een engel nodig hebt. Meestal zijn het niet speciaal noodgevallen maar meer kleine oneffenheden va... »