Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Boek van levenskunst
Boek van levenskunst
Anselm Grün, een van de meest gelezen spirituele auteurs van onze tijd, putte voor dit boek uit de oude spirituele tradities waarin hij als kloosterling sta... »
 
 
 
 
 

Verandering
Verandering
In Verandering legt Anselm Grün concreet en begrijpelijk uit je hoe je leert negatieve emoties te aanvaarden en ze te beschouwen als een bron van krachtige ... »
 
 
 
 
 

Klein handboek bij grote vragen
Klein handboek bij grote vragen
Wie kent niet de vragen en twijfels die ontstaan als je leven anders verloopt dan je zelf wilt en je in conflictkomt met jezelf met andere mensen en met God?... »
 
 
 
 
 

Eén worden
Eén worden
de weg van de heilige Benedictus. Paus Gregorius de Grote heeft ons op unieke wijze het leven van... »
 
 
 
 
 

Het grote boek van levenskunst
Het grote boek van levenskunst
In de voordelige midprice van de klassieker 'Het grote boek van levenskunst' laat Anselm Grün zien hoe we onze zorgen kunnen loslaten en meer vreugde en zin... »
 
 
 
 
 

Geloof
Geloof
 »
 
 
 
 
 

Vasten
Vasten
In het boek ‘Vasten’ leert Anselm Grün hoe vasten je dichter bij jezelf en dichter bij God kan brengen. In deze tijd van duurzaam en bewust leven wordt ... »
 
 
 
 
 

God, als U er bent
God, als U er bent
indrukwekkende religieuze ervaringen van Augustinus tot Bonhoeffer. Al eeuwenlang vertellen mensen over hun zoektocht naar God. Zij kenden... »
 
 
 
 
 

Tijd van je leven
Tijd van je leven
In ‘Tijd is leven’ maakt Anselm Grün je bewust van tijd als waardevol goed. In ons volle en soms gestreste leven verlangen we naar rustpunten, naar adem... »
 
 
 
 
 

Meesters in spiritualiteit Benedictus
Meesters in spiritualiteit Benedictus
Benedictus van Nursia (ca. 480-547) heeft door de stichting van zijn orde op de top van de Monte Cassino een stempel gedrukt op de cultuur van Europa. Zijn p... »