Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Leef! Familyplanner
Leef! Familyplanner
De Leef! Agenda en de Leef! Familieplanner helpen vrouwen voluit te leven. Een sprankelende agenda die, tegen alle stress en werkdruk in, uitnodigt tot bezie... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de hoogste
Het geheim van de hoogste
Puntig, praktisch en poëtisch. Zo kun je dit psalmendagboek omschrijven. <br/>In 366 stukjes worden alle psalmen behandeld, ook de 'lastige' en onbekende p... »
 
 
 
 
 

Gewijde chaos
Gewijde chaos
<p>In de novelle <em>Gewijde chaos</em> van Annemarie van Heijningen volgen we een domineesgezin uit het noorden des lands ten tijde van een dreigend beroep ... »
 
 
 
 
 

Merel durft niet
Merel durft niet
Vier mini-prentenboeken over vogeltjes die kinderen in de achtertuin tegen kunnen komen. In mooie eenvoudige zinnen en bijzonder rijk geïllustreerd, komen d... »
 
 
 
 
 

MamAgenda
MamAgenda
<p>‘De MamAgenda 2021’ is een creatieve, inspirerende must-have agenda voor alle moeders en moeders-in-spé. Met de vertrouwde 3 x R, maar dan net een be... »
 
 
 
 
 

Ben je mooi gezegend mee
Ben je mooi gezegend mee
Een heerlijk cadeauboek voor iedereen die van korte teksten houdt. Maar let op: hapklare brokken zijn het niet. Denk om uw (kunst)gebit. Te gebruiken als ope... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de Hoogste
Het geheim van de Hoogste
Puntig, praktisch en poëtisch. Zo kun je dit psalmendagboek omschrijven.In 366 stukjes worden alle psalmen behandeld, ook de ‘lastige’ en onbekende psal... »
 
 
 
 
 

Het zit niet tussen je oren
Het zit niet tussen je oren
Vanuit eigen ervaring schreef Annemarie een bemoedigend boekje voor mensen die te kampen hebben met (chronische) fysieke klachten. Vaak stuiten zij op onbegr... »
 
 
 
 
 

LEEF! Familieplanner
LEEF! Familieplanner
<p>De 'Leef! Familieplanner‘ en de 'Leef! Agenda 2021' zijn sprankelende agendaproducten die, tegen alle stress en werkdruk in, uitnodigen tot bezieling en... »
 
 
 
 
 

Durf te leven met de dag
Durf te leven met de dag
'Durf te leven met de dag' is een boek over levenslust en stervensmoed. Annemarie van Heijningen wil de lezers meer bewust maken van hun eigen sterfelijkheid... »