Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Chatten!
Chatten!
Luuk houdt van chatten. Zo leert hij andere kinderen kennen. Zoals Brit en King en 007. Je kunt van alles vertellen. Ze kennen je toch niet. Maar dan vertelt... »
 
 
 
 
 

De avonturen van Haas en zijn vrienden
De avonturen van Haas en zijn vrienden
<p><b>Haas in de stad</b>
Haas ontvangt een leuke brief: hij heeft een reisje naar de grote stad gewonnen! Haas blijkt niet de enige uit het bos te zijn, ook... »
 
 
 
 
 

Niets meer te verliezen
Niets meer te verliezen
<p>Het is 1629. De protestante geuzen zijn al zestig jaar in oorlog met Spanje en willen het katholieke Den Bosch veroveren. Omdat de zestienjarige Freek ner... »
 
 
 
 
 

Caviar, champagne and me!
Caviar, champagne and me!
De belevenissen van een weduwe in de relatiejungle, met loslopende Bokito’s, krokodillen en Lion Kings. Het wordt beschreven op humoristische wijze: droog, ... »
 
 
 
 
 

pas op, sis!
pas op, sis!
Met de nieuwe Kluitman-serie 'lees lees lees' kunnen kinderen na drie weken leesonderwijs al hun eerste boek lezen. Vaak is AVI Start nog te moeilijk, maar m... »
 
 
 
 
 

365 dingen om te doen met je kleinkind
365 dingen om te doen met je kleinkind
<p>Voor elke dag van het jaar een geweldig idee om met je kleinkind te doen, een idee dat past bij het seizoen. Van buitenactiviteiten, spelletjes, knutselen... »
 
 
 
 
 

Free run
Free run
Ward heeft geen identiteitsbewijs, hij is nooit aangegeven bij de burgerlijke stand - hij bestaat niet. Als zijn eveneens illegale, Venezuelaanse moeder op e... »
 
 
 
 
 

Weblog van een bijna-brugger
Weblog van een bijna-brugger
<h4>Het ultieme boek voor alle bijna-bruggers</h4><br/><p>Michiel is anti. Hij is anti-auto, anti-ouders, anti-homeopathie. Michiel is kort gezegd anti-alles... »