Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Chatten!
Chatten!
Luuk houdt van chatten. Zo leert hij andere kinderen kennen. Zoals Brit en King en 007. Je kunt van alles vertellen. Ze kennen je toch niet. Maar dan vertelt... »
 
 
 
 
 

Het zonnige zomerboek
Het zonnige zomerboek
In deze heerlijke dikke bundel vind je zomerse voorleesverhalen over heel veel verschillende onderwerpen. Over naar het strand gaan, picknicken in het bos, d... »
 
 
 
 
 

Kom mee naar mijn tuin
Kom mee naar mijn tuin
kom mee naar mijn tuin. In deze verhalenbundel vol korte verhalen lezen beginnende lezers tekstjes over de tuin van Kim (AVI start). kim heeft een tuin. er i... »
 
 
 
 
 

Vandaag gaan we verhuizen
Vandaag gaan we verhuizen
<p>Vandaag is een bijzondere dag voor Stijn en Sterre.
Papa en mama pakken alle spullen in dozen.
Stijn en Sterre helpen ook mee.
Wat is er toch aan de hand?... »
 
 
 
 
 

Oppassen
Oppassen
Mette leidt een zorgeloos leven. Ze is kunstzinnig, heeft een eigen stijl en verdient wat geld met oppassen. Ze heeft daar plezier in; zij is gek op kindere... »
 
 
 
 
 

Aladdin en de wonderlamp
Aladdin en de wonderlamp
Sprookjes op AVI-niveau herschrevenZelf lezen met een wolf, een wonderlamp en een waarachtig domme keizerNa het geweldige succes van de ‘Mus en Muis’-serie... »
 
 
 
 
 

Een nieuw leven
Een nieuw leven
<p>De vijftienjarige Nienke ontmoet Sander tijdens een uitwisselingsprogramma en ze is meteen tot over haar oren verliefd. Ze beleven samen een paar heerlijk... »
 
 
 
 
 

Het leven van
Het leven van
Sinds haar ouders zijn gescheiden woont Sterre bij haar moeder. Ze heeft al een jaar geen contact meer met haar vader. Dat vindt ze wel zo gemakkelijk nu hee... »
 
 
 
 
 

Weblog van een bijna-brugger
Weblog van een bijna-brugger
<h4>Het ultieme boek voor alle bijna-bruggers</h4><br/><p>Michiel is anti. Hij is anti-auto, anti-ouders, anti-homeopathie. Michiel is kort gezegd anti-alles... »
 
 
 
 
 

Haas kent een mop
Haas kent een mop
Kip voelt zich niet lekker. Om Kip op te vrolijken brengt Haas haar een mooie roos. Die vindt Kip erg mooi, maar ze heeft nog steeds buikpijn. Dan vertelt Ha... »