Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Chatten!
Chatten!
Luuk houdt van chatten. Zo leert hij andere kinderen kennen. Zoals Brit en King en 007. Je kunt van alles vertellen. Ze kennen je toch niet. Maar dan vertelt... »
 
 
 
 
 

Lang, heel lang geleden...
Lang, heel lang geleden...
<p>Annemarie Bon bewerkte dertien bekende én minder bekende sprookjes van over de hele wereld, speciaal voor kinderen die net leren lezen. Sandra Klaassen z... »
 
 
 
 
 

Frank en Stijn lossen het op
Frank en Stijn lossen het op
Frank en Stijn lossen het opAnnemarie BonTekeningen: Els VermeltfoortFranken Stijn maken een werkstuk.De titel is: Wat doet een spion?Zelf zijn ze ookspion.Z... »
 
 
 
 
 

Haas redt het bos
Haas redt het bos
<p>Op een dag verschijnt er een vreemde vogel in het bos waar Haas en zijn vrienden wonen. Het blijkt Paradijsvogel te zijn en ze komt uit de stad. Ze vindt ... »
 
 
 
 
 

Stoere Steffie op bezoek bij van Gogh
Stoere Steffie op bezoek bij van Gogh
Stoere Steffie kent een rare uitvinder met een tijdmachine. Als ze hoort dat Van Gogh vroeger helemaal niet zo beroemd was, wil ze de schilder een hart onder... »
 
 
 
 
 

Fake!
Fake!
Er doet een heleboel flauwekul de ronde en mensen geloven de grootste onzin. Wat is waar en wat is niet waar? Hoe moet je helder denken als je eigen brein je... »
 
 
 
 
 

Haas wint een beer
Haas wint een beer
<p>Haas zit in een dip. Maar dan komt vos. En ook kip en mol. Want er is wat te doen in het bos. Haas heeft lol en wint een pop. Maar pas op voor raaf, haas!... »
 
 
 
 
 

Je lijf
Je lijf
 »