Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Chatten!
Chatten!
Luuk houdt van chatten. Zo leert hij andere kinderen kennen. Zoals Brit en King en 007. Je kunt van alles vertellen. Ze kennen je toch niet. Maar dan vertelt... »
 
 
 
 
 

Haas redt het bos
Haas redt het bos
<p>Op een dag verschijnt er een vreemde vogel in het bos waar Haas en zijn vrienden wonen. Het blijkt Paradijsvogel te zijn en ze komt uit de stad. Ze vind... »
 
 
 
 
 

Ik leer lezen Stickerboek
Ik leer lezen Stickerboek
de les is uit.roos mag weer naar mam en pap.dag roos, zegt juf.dag juf, zegt roos.maar waar is pap?roos gaat dan maar naar huis.maar weet ze de weg wel?oef! ... »
 
 
 
 
 

Het grote boek van Haas
Het grote boek van Haas
Zijn naam is Haas...<br/><br/>... en alle kinderen zijn dol op hem<br/><br/>Haas is doodgewoon Haas. Maar hij beleeft wel allerlei avonturen. Hij mag mee-ete... »
 
 
 
 
 

Mijn kind in groep 4
Mijn kind in groep 4
zo leren ze »
 
 
 
 
 

pas op, sis!
pas op, sis!
 »
 
 
 
 
 

Nieuw leven
Nieuw leven
De vijftienjarige Nienke ontmoet Sander tijdens een uitwisselingsprogramma en ze is meteen tot over haar oren verliefd. Ze beleven samen een paar heerlijke d... »
 
 
 
 
 

Haas wil worteltjestaart
Haas wil worteltjestaart
Haas heeft heel veel zin in worteltjestaart. Hij gaat naar Bakker Big, maar die verkoopt het niet. Gelukkig heeft hij wel het recept. Haas bakt die taart zel... »
 
 
 
 
 

Plusleesboek
Plusleesboek
Plusleesboek M8 bevat een grote variatie aan leuke, wereldoriĆ«nterende teksten op AVI M8. Betere lezers worden uitgedaagd met interessante onderwerpen die o... »
 
 
 
 
 

Een jaar lang feest met Haas
Een jaar lang feest met Haas
Wat een jaar voor Haas! Hij verdwaalt in een sneeuwstorm, fopt Uil op 1 april en zorgt dat de wens van Das in midzomernacht uitkomt. Bij de Zomerzangwedstrij... »