Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Chatten!
Chatten!
Luuk houdt van chatten. Zo leert hij andere kinderen kennen. Zoals Brit en King en 007. Je kunt van alles vertellen. Ze kennen je toch niet. Maar dan vertelt... »
 
 
 
 
 

Haas is op kip
Haas is op kip
Haas is op kip en geeft haar een ring. maar help, de ring valt in de sloot. Haas duikt en zoekt de ring. maar dan zit hij vast aan een boot. Hij vaart mee na... »
 
 
 
 
 

DE O VAN OMA
DE O VAN OMA
Zonnetjes zijn leesboeken voor kinderen die al kunnen lezen als ze in groep 3 starten. Dit zijn kinderen die als ze binnenkomen in groep 3 alle letters al ke... »
 
 
 
 
 

Stoere Steffie en de rare uitvinder
Stoere Steffie en de rare uitvinder
Integrale weergave van het boek. - Alleen te gebruiken in combinatie met het gelijknamige boek. - Voorgelezen op AVI E4. - Met toelichting aan de binnenkant ... »
 
 
 
 
 

Goudkust in Spanje
Goudkust in Spanje
Sinds in Goudkust de hoofdprijs van de Straatnamenloterij<br/>is gevallen, is niets meer hetzelfde. De bewoners van<br/>de Goudenregenstraat hebben ineens ge... »
 
 
 
 
 

EEN REEP IS NOG EEN REEP
EEN REEP IS NOG EEN REEP
In de maantjesserie verschijnen twaalf series van acht boekjes. In de series zit een opbouw in moeilijkheidsgraad en in de hoeveelheid tekst. Serie 1 en 2 be... »
 
 
 
 
 

Het wonderlijke winterboek
Het wonderlijke winterboek
<p>Een prachtige winterse voorleesbundel met heel veel nieuwe verhalen en illustraties!

In deze bundel vind je voorleesverhalen van heel veel verschillende... »
 
 
 
 
 

Een nieuw leven
Een nieuw leven
Nienke is een onzeker meisje van vijftien jaar. Als ze tijdens een uit-<br/>wisselingsprogramma Sander ontmoet, is ze helemaal in de wolken. Ze<br/>beleven s... »
 
 
 
 
 

Lang, heel lang geleden...
Lang, heel lang geleden...
<p>Annemarie Bon bewerkte dertien bekende én minder bekende sprookjes van over de hele wereld, speciaal voor kinderen die net leren lezen. Sandra Klaassen z... »
 
 
 
 
 

Pieke zoekt haar vader
Pieke zoekt haar vader
Pieke is elf jaar, zit in groep acht en heeft een beugel. Ze heeft twee moeders en haar beste vriendin is Lotje. Heel gewoon vindt ze zelf. Alleen weet ze ni... »