Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Dertig dagen
Dertig dagen
Alphonse is met zijn geliefde Kat verhuisd naar de Vlaamse Westhoek. Ver weg van het drukke Brussel en het wisselvallige muzikantenbestaan is hij gelukkig me... »
 
 
 
 
 

Groener gras
Groener gras
Annelies Verbeke schreef een keur van ongewone verhalen over mensen die je buren zouden kunnen zijn, maar die er een ‘afwijkende’ levensstijl op na houde... »
 
 
 
 
 

Patrick pakket
Patrick pakket
 »
 
 
 
 
 

Jij
Jij
<p>‘In elk van mijn verhalenbundels zit minstens één verhaal vanuit tweede persoon enkelvoud. Jij. Ik hou daarvan. In Jay McInerneys <em>Bright Lights, B... »
 
 
 
 
 

September
September
We beginnen iets nieuws: een te koesteren reeks over de maanden van het jaar.<p><p>Elke maand schrijft een eersteklas schrijver een boekje over de maand waar... »
 
 
 
 
 

Brand!
Brand!
Fotoboek over de impact van brand met een inleiding van Annelies VerbekeGeen uitslaande branden of bluswerkzaamheden, maar onwerkelijke stillevens. We zien w... »
 
 
 
 
 

Begrippen van management
Begrippen van management
In Begrippen van Management worden de belangrijkste begrippen uit het management op het gebied van strategische planning en organisatie op een overzichtelijk... »