Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vermogensplanning
Vermogensplanning
 »
 
 
 
 
 

September
September
We beginnen iets nieuws: een te koesteren reeks over de maanden van het jaar.<p><p>Elke maand schrijft een eersteklas schrijver een boekje over de maand waar... »
 
 
 
 
 

De zaak dhl
De zaak dhl
Dit boek is gebaseerd op een socioeconomische studie van het DHLdossier en behandelt diverse aspecten methodologische aspecten rond sociaaleconomische evalua... »
 
 
 
 
 

Dertig dagen
Dertig dagen
Won de F. Bordewijkprijs, de NRC Boekenwedstrijd en Opzij Literatuurprijs Alphonse is huisschilder en zijn kalme bestaan op het Vlaamse platteland bevalt hem... »
 
 
 
 
 

Tegenstand
Tegenstand
 »
 
 
 
 
 

Patrick
Patrick
Katinka logeert in de vakantie bij haar opa. Daar zijn twee buurkinderen die ze graag wil leren kennen. Morgen gaan ze samen spelen. Misschien kunnen ze vrie... »
 
 
 
 
 

Dertig dagen
Dertig dagen
Alphonse is met zijn geliefde Kat verhuisd naar de Vlaamse Westhoek. Ver weg van het drukke Brussel en het wisselvallige muzikantenbestaan is hij gelukkig me... »
 
 
 
 
 

Slaap!
Slaap!
<p>Maya lijdt aan slapeloosheid. Ze probeert van alles om een paar uur rust te krijgen. Adviezen van vrienden en deskundigen helpen niet. Therapie via videob... »
 
 
 
 
 

Vermogensplanning
Vermogensplanning
Hoe beveiligt u uw vermogen als u huwt? Als u hertrouwt? Brengt u uw bedrijf best onder in een vennootschap met aandelen aan toonder? Wat met de vererving va... »