Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De vogel is gevlogen
De vogel is gevlogen
 »
 
 
 
 
 

De pindakaasoorlog
De pindakaasoorlog
Paultje zit in een gezellige klas. Tot Lotte op school verschijnt. Lotte haat pindakaas. Het stinkt zegt ze. De klas valt uiteen in twee kampen. De pindakaas... »
 
 
 
 
 

Kik is eenzaam
Kik is eenzaam
Kik voelt zich eenzaam.Hij wil naar een vriend.Naar zijn beste vriend.Maar ... hij weet niet eens wie dat is.Heeft hij wel een beste vriend?Kik gaat om raad ... »
 
 
 
 
 

Wij pikken het niet!
Wij pikken het niet!
BOLLEBOOS: AVI E6/ LEEFTIJD 7+
Nathalie wandelt met haar konijn Blits langs het bejaardenhuis. Hier gaat haar opa wonen. Opeens rukt Blits zich los en rent d... »
 
 
 
 
 

Toonbankdisplaydoos 10 boeken
Toonbankdisplaydoos 10 boeken
Display met 10 ex DE WENS VAN SINT

Serie: Samenlezer
AVI M3 en M4 »
 
 
 
 
 

Lezen verboden!
Lezen verboden!
Lezen is verboden (AVI E5) is fictie voor kinderen in groep 5 van de basisschool. Het boek sluit aan bij de leesmethode van school en weet haarfijn te vertel... »
 
 
 
 
 

De nieuwe
De nieuwe
Maartje zei het zelf nog: Zora was haar beste vriendin. Maar dan komt er een nieuwe in de klas. Een geweldig kind en Maartje is meteen dikke vrienden met de ... »
 
 
 
 
 

Suske en Wiske Suske is een ezel!
Suske en Wiske Suske is een ezel!
suske en wiske gaan naar het park.daar moet wiske een show geven.tobias wil haar graag helpen.maar wiske heeft een beter idee! »
 
 
 
 
 

Inbrekers?
Inbrekers?
Jonas en Onno helpen in de winkel van Pieter. Op weg daarheen vraagt een man aan Onno Kun jij door een bovenraampje klimmen? Ik moet dit huis in maar ik ben ... »
 
 
 
 
 

Abel
Abel
Roman »