Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Een dag om nooit te vergeten set 10ex.
Een dag om nooit te vergeten set 10ex.
Annejet van der Zijl - Een dag om nooit te vergeten<br/>Historica Annejet van der Zijl schreef tot nu toe vier boeken die allemaal bestsellers werden: Jagtlu... »
 
 
 
 
 

De val van Annika S.
De val van Annika S.
De wereld van de ambitieuze Duitse politica Annika Schaefer stort in elkaar wanneer wordt onthuld dat ze heeft gelogen over haar verleden. Om aan de toorn va... »
 
 
 
 
 

Moord in de Bloedstraat & andere verhalen
Moord in de Bloedstraat & andere verhalen
<p><i>Annejet van der Zijl </i>(1962) is een Nederlands journalist en schrijfster. Van der Zijl groeide op in een lerarengezin in Friesland, en wist al vrij ... »
 
 
 
 
 

Jagtlust
Jagtlust
In <i>Jagtlust</i> brengt Annejet van der Zijl een van de meest fascinerende mythes van de Nederlandse literaire geschiedenis tot leven. In de periode 1854-1... »
 
 
 
 
 

Sonny Boy
Sonny Boy
Publiekslieveling Annejet van der Zijl schreef met Sonny Boy het weergaloze verhaal over een Surinaamse student en een Hollandse getrouwde vrouw die samen Jo... »
 
 
 
 
 

Jagtlust
Jagtlust
De avant-garde van de jaren vijftig sprak erover en wilde ernaartoe: het Gooise buitenhuis Jagtlust dat in die jaren uitgroeide tot een artistieke vrijpla... »
 
 
 
 
 

De dageraad
De dageraad
 »
 
 
 
 
 

Jagtlust
Jagtlust
De avant-garde van de jaren vijftig sprak erover en wilde ernaartoe: het Gooise buitenhuis Jagtlust dat in die jaren uitgroeide tot een artistieke vrijplaats... »