Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Red Notice
Red Notice
 »
 
 
 
 
 

De sluipschutter
De sluipschutter
Wanneer geheim agent Nick Stone in Londen plotseling een moordaanslag afbreekt als hij beseft wie het doelwit is, stellen zijn opdrachtgevers hem een huiveri... »
 
 
 
 
 

De Afghanistan-missie
De Afghanistan-missie
'Vandaag zou wel eens de laatste dag van mijn leven kunnen zijn '

Sergeant Dave Henley is met het 1ste peloton van R-compagnie op missie in de provincie Hel... »
 
 
 
 
 

Epicentrum
Epicentrum
Tussen de puinhopen van de verwoestende tsunami die Atjeh heeft getro en, is Nick Stone – die als reddingswerker undercover is – op zoek naar bewijsmater... »
 
 
 
 
 

Noodtoestand
Noodtoestand
Terwijl teruggekeerde jihadisten een steeds grotere dreiging vormen en er grote onrust heerst onder de bevolking, staat in Groot-Brittannië een nieuwe polit... »
 
 
 
 
 

Koud bloed
Koud bloed
Het leek in eerste instantie een eenvoudige klus: een groep veteranen begeleiden tijdens een expeditie naar de Noordpool. Maar wanneer het gezelschap wordt g... »
 
 
 
 
 

Alarmfase rood
Alarmfase rood
Wat terrorismebestrijders al jarenlang vreesden, wordt werkelijkheid. De Eurostar van Londen naar Parijs wordt in de tunnel onder het Kanaal plotseling tot s... »
 
 
 
 
 

Oorlogswond
Oorlogswond
Drieduizend kilo goud van Saddam Hoessein stelen uit een onbewaaktmagazijn in Dubai? Voor twee van Nick Stone’s trouwsteex-SAS-kameraden zou het de perfecte... »
 
 
 
 
 

Spur im Netz
Spur im Netz
 »
 
 
 
 
 

In de vuurlinie
In de vuurlinie
Nick Stone is terug in Londen, waar hij hoopt het wat rustiger te krijgen. Maar hij heeft het helemaal mis. Zodra hij voet op Britse bodem zet, wordt hij ond... »