Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Boodschappen uit de edelsteen wereld
Boodschappen uit de edelsteen wereld
Als we de naam André Molenaar horen dan denken we gelijk aan de door hem ontwikkelde Energetische Edelsteen Therapie en Chakra Numerologie.Weinigen kennen A... »
 
 
 
 
 

Voorspellingen 2022
Voorspellingen 2022
Al vele jaren verzorgt André Molenaar voorspellingen voor het aankomende jaar, in dit geval dus 2022.Deze waren immer voor een ieder te vinden op de website... »
 
 
 
 
 

Chakra Numerologie volgens de methode André Molenaar
Chakra Numerologie volgens de methode André Molenaar
De Chakra Numerologie is een systeem tot zelfkennis door André Molenaar ontwikkeld.Door de geboortedatum over de chakra`s te plaatsen kan men ontdekken wat ... »
 
 
 
 
 

Edelsteensprookjes
Edelsteensprookjes
Dit kleine sprookjesboek, geschreven in het land ver achter de sterren, is bedoeld voor kleine- maar ook voor volwassen kinderen, die weten dat edelstenen me... »
 
 
 
 
 

Edelsteen Globuli
Edelsteen Globuli
Na 30 jaar van onderzoek voegt André een noviteit toe binnen de lithotherapie. Namelijk de ontwikkeling van edelsteen-globuli. De baanbrekende studie, lang... »
 
 
 
 
 

1
1
Het Werkboek Chakra Numerologie sluit aan op het boek Chakra Numerologie deel 1 en maakt het de lezer mogelijk om de opgedane kennis te oefenen en uiteindeli... »
 
 
 
 
 

Laserkwarts punctuur
Laserkwarts punctuur
Het laserkwarts is een kwartssoort waarmee in de afgelopen jaren behoorlijk wat therapeutische ervaringen zijn opgedaan.Laserkwarts is een verdichte kwarts... »
 
 
 
 
 

Calciet
Calciet
Dat edelsteentherapie veel meer is dan slechts het dragen van een steentje bewijst dit standaardwerk over de therapeutische bruikbaarheid van het mineraal ca... »
 
 
 
 
 

Bergkristal
Bergkristal
Bergkristal, de universele sleutel tot healing is een standaardwerk over de energetische werking van bergkristal binnen het menselijk energieveld. Bij de (... »
 
 
 
 
 

Chakra numerologie
Chakra numerologie
Chakra Numerologie - Deel 2 is het logische vervolg op het al eerder verschenen boek over dit onderwerp.In deze uitgave gaat André Molenaar dieper in op de ... »