Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Bloedkoraal
Bloedkoraal
De Batavia, het pronkstuk van de VOC, lijdt op 4 juni 1629 schipbreuk op een rif voor de kust van Australië. Meer dan tweehonderd personen belanden op enkel... »
 
 
 
 
 

Parel en zwyntje
Parel en zwyntje
 »
 
 
 
 
 

Eindelijk, eindelijk blauwe zee
Eindelijk, eindelijk blauwe zee
HET DOEL WAS GEHEIM, DE REIS VOL GEVAREN...De VOC had het alleenrecht op de handel in specerijen uit Oost-Indië. Zowel via de vaarroute langs Kaap de Goede ... »
 
 
 
 
 

De geheime SMC in de brugklas
De geheime SMC in de brugklas
Vier jongens en één meisje vormen samen een geheime club, de SMC. De afkorting betekent StoereMensenClub, want de leden moeten ieder seizoen een stoere daa... »
 
 
 
 
 

Doodgewoon
Doodgewoon
Elizabeth "Lizzie" Franklin (15) zit in de vierde van de middelbare school. Ze heeft een mooi gezicht, veel vrienden en is populair bij de jongens. Op een da... »
 
 
 
 
 

Vwo
Vwo
Deze Docentenhandleiding biedt u praktische ondersteuning bij hetwerken met Un peu d'amour in de tweede fase. De handleiding omvat onder andere een algemeen ... »
 
 
 
 
 

De nachtdanser
De nachtdanser
Reynac, 1589. Roman, de twaalfjarige zoon van een arme pachter, wordt verliefd op Aleida, de dochter van de landheer.Het verschil in stand maakt hun liefde o... »
 
 
 
 
 

De reus met de kleine neus
De reus met de kleine neus
In Reuzenland hebben alle reuzen joekels van neuzen. Behalve reus Kalle. Hij wordt uitgelachen om zijn kleine neus. Kalle is er niet blij mee en verzint vele... »