Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Glimlachend naar Zelfvertrouwen - Dagboek
Glimlachend naar Zelfvertrouwen - Dagboek
Stap in de wereld van Glimlachend Naar Zelfvertrouwen, een inspirerend en interactief dagboek voor kinderen dat hen helpt om hun innerlijke kracht te ontdekk... »
 
 
 
 
 

Stress Overwinnen
Stress Overwinnen
Dit boek is een onmisbare gids voor jongeren in de hedendaagse veeleisende wereld. Stress is een onvermijdelijk onderdeel van het leven, maar het hoeft jonge... »
 
 
 
 
 

Innerlijke Kracht
Innerlijke Kracht
Dit boek is speciaal geschreven voor mensen met een eetstoornis en bevat krachtige affirmaties om positieve veranderingen in hun leven te begeleiden. Het boe... »
 
 
 
 
 

Geheimen Omarmen
Geheimen Omarmen
Ontdek de helende kracht van "Geheimen Omarmen". Draag jij een geheim met je mee? Dit inspirerende boek biedt een reis van zelfacceptatie, groei en bevrijdin... »
 
 
 
 
 

Digitale Detox
Digitale Detox
In onze moderne wereld worden we vaak overspoeld door digitale prikkels en constante verbondenheid. Dit boek biedt een kompas om een evenwichtige relatie met... »
 
 
 
 
 

Het Grote Emotie Woordenboek
Het Grote Emotie Woordenboek
Stap in de wereld van emoties met "Het Grote Emotie Woordenboek"! Dit boek is speciaal ontworpen om kinderen te helpen emoties te begrijpen en ermee om te ga... »
 
 
 
 
 

In Liefde Loslaten
In Liefde Loslaten
Als je te maken hebt met rouw, kan dit een ongelooflijk moeilijke en overweldigende tijd zijn. De emoties die gepaard gaan met het verlies van een geliefde, ... »
 
 
 
 
 

Slaapdagboek
Slaapdagboek
Welkom bij dit slaapdagboek, ontworpen om je te begeleiden op een reis van 60 dagen naar een verbeterde nachtrust. In de komende pagina's nodigen we je uit o... »
 
 
 
 
 

Sterker Dan Mijn Ziekte
Sterker Dan Mijn Ziekte
Een ernstige ziekte kan een enorme impact hebben op het leven van iedereen die er mee te maken heeft. Het kan je lichaam en geest op de proef stellen en het ... »
 
 
 
 
 

In liefdevolle herinnering
In liefdevolle herinnering
Welkom bij dit bijzondere dagboek – een vriendelijke metgezel op jouw reis van rouwverwerking. Hier draait het niet om perfecte zinnen of formele gedachten... »