Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zwarte vrijdag
Zwarte vrijdag
Op de drukste dag van het jaar zijn een paar studenten van plan een spectaculaire mediastunt uit te halen in de Mall of America. Hun rugtassen zitten vol app... »
 
 
 
 
 

Gestrand
Gestrand
Duizenden mensen stoppen dagelijks nietsvermoedend op de vele parkeerplaatsen langs de snelwegen, om een kop koffie te halen, te tanken en even de benen te s... »
 
 
 
 
 

Vuurzee
Vuurzee
Op een koude winternacht gaan in Washington DC twee oude pakhuizen in vlammen op... Vlak in de buurt wordt een lijk gevonden, en in een van de pakhuizen blij... »
 
 
 
 
 

Quarantaine
Quarantaine
Het is reukloos, onzichtbaar en moeilijk te traceren. Het is gemakkelijk te vervoeren en zeer effectief. Het is het perfecte moordwapen... Wanneer FBI-agent ... »
 
 
 
 
 

Split Second
Split Second
Maggie O'Dell NOvel, Library Edition »
 
 
 
 
 

Black Friday
Black Friday
A Maggie O'dell Novel »
 
 
 
 
 

At The Stroke Of Madness
At The Stroke Of Madness
When Special Agent Maggie ODell receives a concerned phone call from Dr Gwen Patterson about a missing patient she agrees Unofficially to look into the woman... »
 
 
 
 
 

Spannende zomerbundel (3-in-1)
Spannende zomerbundel (3-in-1)
Kippenvel in de zon - dat krijg je bij het lezen van deze drie lekker lange verhalen vol spanning en suspense...(1) VERDWENEN - Rose Bay, achttien jaar geled... »
 
 
 
 
 

Fleisch
Fleisch
Ein wertvolles Lebensmittel bewusst genießen »
 
 
 
 
 

Die Rückkehr des Bösen
Die Rückkehr des Bösen
Der 5. Fall für Profilerin Maggie O'Dell »