Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Afzien bij windkracht 10
Afzien bij windkracht 10
Alweer het derde deel van de KNRM serie over de avonturen van Wessel Wolff Wessel Wolff treurt nog om het verlies van zijn geliefde Steffie.Niettemin gaat zi... »
 
 
 
 
 

Heibel op de Galibier
Heibel op de Galibier
Deel 9 serie Tim & TorDe familie De Jongh bereidt zich voor om mee te doen aan eensponsoractie in Frankrijk voor arme mensen in Bangladesh. Zehebben er heel ... »
 
 
 
 
 

Lifeliner 2 vliegt te hulp
Lifeliner 2 vliegt te hulp
Rob vliegt op de Lifeliner 2, een traumahelikopter. Zijn broertje Timo wil later ook piloot worden. Hij vindt het geweldig als hij een paar keer met Rob mee ... »
 
 
 
 
 

Lawinegevaar
Lawinegevaar
Familie De Jongh gaat in de zomer op vakantie naar Saas-Grund, in Zwitserland. Op een van de vakantiedagen krijgt Vera schilderles van Marjolein, de galerieh... »
 
 
 
 
 

De grottenleeuw
De grottenleeuw
Edwin de Jongh en Peter Groeneveld zijn nogal nieuwsgierignaar een bijzondere vondst in een weiland vlakbij deboerderij van Peters vader. Maar voordat ze de ... »
 
 
 
 
 

Spanning op de piste
Spanning op de piste
Familie de Jongh is op skivakantie in Zwitserland. Na een ongelukkige val op de piste kan Peter, de vriend van Edwin en Vera, niet meer skiën. Er zit niets ... »
 
 
 
 
 

Smerige smokkel
Smerige smokkel
 »
 
 
 
 
 

Wanhoop op de Wadden
Wanhoop op de Wadden
Timo viert vakantie in de bergen. Tijdens een van zijn wandeltochtenkrijgt hij een telefoontje: of hij maar wil invallenbij Medic01. Medic01 vliegt vanaf vli... »
 
 
 
 
 

Brute chantage
Brute chantage
Alessandro is een rijkeluiszoontje. Zijn vader exporteert exclusieve auto’s naar Italië. Hoewel zijn moeder niet wil dat hij te veel verwend wordt, mag hi... »