Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Jibbe wil naar de tandarts
Jibbe wil naar de tandarts
Jibbe is zes. Hij heeft één grote wens, Jibbe wil graag naar de tandarts. Zijn ouders, Wally en Bonnie, vinden alles goed wat hun Jibbe wil. Maar naar de t... »
 
 
 
 
 

EST
EST
Om bij te komen van de ziekte van Pfeiffer trekt kunstgeschiedenisstudent en nauwelijks gelovende Harmen zich terug in een plattelandsdorp op een flatje van ... »
 
 
 
 
 

Eclips
Eclips
Adrian Verbree had enkele jaren geleden een volledige burn-out. <br/>In dit boek vertelt Verbree op zijn bijzondere en persoonlijke wijze zijn geschiedenis. ... »
 
 
 
 
 

Psalmen voor ogen
Psalmen voor ogen
In Psalmen voor ogen raken de psalmen niet alleen ons oor maar ook het oog. Zo moeten ze ook zijn ontstaan. Om zich heen kijkend in het leven ervan genieten... »
 
 
 
 
 

Floors gouden vingers
Floors gouden vingers
Een stadswijk die onveilig wordt gemaakt door een jeugdbende dat is tegenwoordig niets bijzonders meer. Een jongen met gouden vingers dat is wel bijzonder. H... »
 
 
 
 
 

Bijbelvertellingen
Bijbelvertellingen
Wie bedroog zijn vader wie kraakte botten met een bot en waarom zou je een gat in een dak maken? En deed Jezus water bij de wijn of ging dat anders? En waaro... »
 
 
 
 
 

Prediker in beeld
Prediker in beeld
De bijbelse wijsheidsliteratuur komt in Prediker in beeld verrassend naar voren. Sterke teksten van Adrian Verbree, ontdekkende cartoons van Christian Zomer. »
 
 
 
 
 

Spraakmakende spreuken
Spraakmakende spreuken
Auteur Adrian Verbree en cartoonist Christian Zomer brengen het bijbelboek Spreuken heel dichtbij. Een boek vol wijsheid en met een glimlach. »
 
 
 
 
 

LieveHeersbeesten
LieveHeersbeesten
Laat je door Verbree meenemen naar de bijbelse Zoo. Welk dier komt het meest voor in de Bijbel? Wat is er mis met de mus van Psalm 84? Kun je hagedissen echt... »
 
 
 
 
 

Kars
Kars
Adrian Verbree
Kars een bijzonder welkom kind
Kars heeft het syndroom van Down. Schrijver Adrian Verbree interviewed Greetje en Jan Westert, de ouders van Ka... »