Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Leren om te leven 1
Leren om te leven 1
De Powerpointpresentaties op deze cd-rom bevatten per les opdrachten en voorbeelden om zo de catechese mee te ondersteunen. »
 
 
 
 
 

2b
2b
Leren om te Leven deel 2b is bedoeld voor jou en je leeftijdsgenoten. Dat zul je snel merken aan de vormen waarin de catechese wordt gegoten er is gekozen vo... »
 
 
 
 
 

In trouw verbonden
In trouw verbonden
In trouw verbonden is een boek voor gehuwden en voor hen die zich op het huwelijk voorbereiden. Vanuit zijn ervaring bij het geven van huwelijkscatechese wee... »
 
 
 
 
 

deel 3b
deel 3b
In Leren om te Leven, deel 3b gaan we verder met de Heidelbergse Catechismus. In dit deel staat de inhoud van het geloof centraal. 'Geloven, in Wie en wat?' ... »
 
 
 
 
 

Leren om te leven 5
Leren om te leven 5
Leren om te Leven 5 is het laatste deel van de catechesemethode Leren om te Leven. Het boek is bestemd voor catechisanten die zich voorbereiden op het doen v... »
 
 
 
 
 

Leren om te leven
Leren om te leven
 »
 
 
 
 
 

4
4
De catechesemethode Leren om te Leven is nu compleetherzien. In dit laatste deel staan het leven der dankbaarheid enhet gebed centraal. Naast de Handleiding ... »
 
 
 
 
 

2
2
 »
 
 
 
 
 

2
2
thematische lessen voor 14-16 jarigen »