Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Sterf twee keer
Sterf twee keer by Tess Gerritsen
 
 
 
 
 

“ben gek op alles wat met katten te maken heeft dus dit boek was er 1 om naar uit te kijken. Het is een inkijk geworden bij de grote katachtigen en de prachtige ...”»


Sneeuwval
Sneeuwval by Tess Gerritsen
 
 
 
 
 

“Een boek dat je niet zomaar even aan de kant legt. Dit keer is het weer meer 1 doorlopend verhaal ipv 2 gelijkoplopende verhalen die samenkomen naar het eind. H...”»


Het aandenken
Het aandenken by Tess Gerritsen
 
 
 
 
 

“iets meer moeite gehad om te lezen,je moet hier echt door museums en egyptische dingen. Voor mij was het onderwerp iets minder maar dat is voor iedereen persoon...”»


De Mefisto Club
De Mefisto Club by Tess Gerritsen
 
 
 
 
 

“Een beetje een apart boek, in de zin van dat het echt een thema heeft. Geloof....satanisme. In het begin kreeg ik een beetje een davinci gevoel door de symbolen...”»


Verdwijn
Verdwijn by Tess Gerritsen
 
 
 
 
 

“alweer een goed boek ondanks dat het 2 verhaallijnen betreft die je na enige tijd ineen ziet vloeien. Een thema dat je ook bij keel grijpt, dat helaas nog niet ...”»


De leerling
De leerling by Tess Gerritsen
 
 
 
 
 

“wow,wat een boek.
Ben de boeken helaas een beetje door elkaar aan het lezen en dus had ik al verwijzingen in haar volgende boeken gelezen over dit boek.Ik had s...”
»


De chirurg
De chirurg by Tess Gerritsen
 
 
 
 
 

“niet het eerste boek van de reeks dat ik lees, ben ze door elkaar aan het lezen ipv op volgorde maar ben ik er even van verschoten hoe spannend het eerste boek ...”»


Het stille meisje
Het stille meisje by Tess Gerritsen
 
 
 
 
 

“wauw, meer kan je er niet van zeggen. Echt een superboek om te lezen. Elk verhaal is op zich eigenlijk behalve het priveleven dat doorloopt maar ergens vraagt d...”»


Zustermoord
Zustermoord by Tess Gerritsen
 
 
 
 
 

“erg goed boek waar de spanning je tegemoet komt en waar je tot het laatst moet doorlezen om te weten hoe het nu echt in elkaar zat. Op naar haar volgende boek”»


De zondares
De zondares by Tess Gerritsen
 
 
 
 
 

“Als eerste boek gelezen en heel goed bevallen. Ben geen fervent rizolli & Isles kijker op tv. Maar snap nu wel waarom ze er een reeks aan gewijd hebben. ze schr...”»