Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Wall

Willem-Anton  Hoogveld
Willem-Anton Hoogveld
Dag Marianne,
Mag ik zo brutaal zijn mezelf te tippen? Mijn debuutthriller "Het moment van de afrekening" is een thriller met een wat andere invalshoek. Je kunt het ook lezen als een fictieve biografie. En er worden verschillende maatschappelijke thema's aangekaart in een typisch Nederlandse setting. Vast iets voor jou denk ik...

2 April 2018, 18:03:51
Willem-Anton  Hoogveld
Inge Ter Horst
Inge Ter Horst
Marianne, ik kom binnenkort met tips hoor, ben je niet vergeten maar beetje druk geweest. Ken je De jongen in de koffer al van Lene Kaaberbol? Vast een tipje......
4 September 2011, 22:34:05
Inge Ter Horst
Inge Ter Horst
Inge Ter Horst
Hoi Marianne,
Ik lees enorm veel (gemiddeld 2/week) en heb vast en zeker wel tips voor je, zal eerst eens jouw gelezen boeken bekijken en dan kom ik er nog op terug, goed?

26 August 2011, 14:56:45
Inge Ter Horst
Chantal Huijbregts
Chantal Huijbregts
Grappig dat we weer hetzelfde boek lezen, deden we al eerder. Wat vind jij ervan? Waar ben je, welke pagina?
24 June 2011, 8:25:06
Chantal Huijbregts
Marianne
Marianne
Dacht laatst aan bibliotheek in mijn geboorteplaats. Stom eigenlijk dat je zulke goede herinneringen kunt hebben aan een gebouw... maar ja, het gebouw wordt gelijk heel anders als het met boeken is gevuld!

Van kinds af aan ging ik er al heen. Was een aftands oud gebouw met des te meer charme. Wat was ik ook verontwaardigd toen men besloot de bibliotheek te verhuizen naar een gloednieuw gebouw. Misschien heb ik het te veel geromantiseerd..haha

In het kleine dorpje waar ik nu woon hebben ze een bibliotheekbus. Geweldig vind ik dat. Wat een uitvinding om toch de mensen in kleine plattelandsdorpjes van boeken te voorzien.
De moderne gemakken van gratis online reserveren van boeken, verlengen etc.behoren gelukkig ook in de bibliotheekbus tot de mogelijkheden.

Ja, het boekenbussie maakt veel goed. Mochten ze gaan besluiten om de bibliotheekbus besluiten te gaan opheffen, dan sta ik vooraan op de barricades. Protest!!!
Is dit nu al een hang naar het nostalgische...
6 October 2010, 15:59:01
Marianne
Cynthia Mangold
Cynthia Mangold
Heb jij al meer gelezen van Nicci French en zo ja, waren de andere boeken beter? Het is voor het eerste boek dat ik van dit duo lees en voor mij is het in elk geval geen aanzet tot het lezen of kopen van andere boeken van hun. Terwijl ik toch ook veel goeie verhalen over ze hoor....
6 October 2010, 15:31:00
Cynthia Mangold