Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

De laatste dag
De laatste dag by Corine Hartman
 
 
 
 
 

“vond dit een minder boek van corine hartman”»


Een zomer zonder slaap
Een zomer zonder slaap by Bram Dehouck
 
 
 
 
 

“Ik vond dit best een goed boek. Hoe de windmolens tot allerlei kettingreacties leiden. De schrijfstijl vond ik ook leuk. Tikje cynisch en de humor moet je er tu...”»


Witte raaf
Witte raaf by Bram Dehouck
 
 
 
 
 

“Oeh, door het eerste deel krijg je een frisse hekel aan Nick. Het boek bestaat uit 3 delen. En persoonlijk vond ik het jammer dat het met elk deel minder leuk w...”»


De vrouw in suite 10
De vrouw in suite 10 by Ruth Ware
 
 
 
 
 

“Kwam niet door dit boek heen. Dat heb ik niet vaak. Heb hem halverwege aan de kant gelegd.”»


Mij zie je niet
Mij zie je niet by Loes den Hollander
 
 
 
 
 

“Boeken van loes den hollander lezen altijd als een trein. ”»


Azerty
Azerty by S.J. Paul
 
 
 
 
 

“Op zich met plezier gelezen. Vooral het begin vond ik spannend. Later werd het een beetje langdradig en het einde vond ik nog langdradiger. Jammer, want naar mi...”»


Spiegelbeeld
Spiegelbeeld by Martine Kamphuis
 
 
 
 
 

“onsympathieke karakters. Onverwachte dader dat dan weer wel. Ik heb mezelf door het boek heen moeten slepen. Persoonlijk niet mijn boek.”»


Wat de jongen zag
Wat de jongen zag by Ben McPherson
 
 
 
 
 

“Ik vond het geen spannend boek. De ontknoping was voor mij ook niet verrassend. Meestal is het dat wel, dus dan was dit erg voorspelbaar. Ik was zo ver dat ik h...”»


Hacker
Hacker by Ted Dekker
 
 
 
 
 

“bij hacker dacht ik aan een ander soort boek.... wel apart boek kan ik je zeggen. Ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden. twijfel tussen 2 en 3 sterren ...”»


Een goede moeder
Een goede moeder by Louise Millar
 
 
 
 
 

“Super spannend boek. Een echte page turner! En met de ontknoping zit je ook op het puntje van je stoel! Heerlijk, een lekker spannend boek!
»