Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Blogs by Jeanine

Mede boeklezers:

Ik wens jullie allemaal een gezegend en gezond 2017! »

Ik wens jullie allemaal:

Gezegende Kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar! »

.

. »

Boeken van Gerda van Wageningen

Hallo allemaal, Ik verzamel de boeken van Gerda van Wageningen en er zijn nog maar 7 titels die ik niet kan vinden. Zou iemand van jullie me daaraan kunne »

Panel boek

Wat leuk dat ik ben uitgekozen voor het panel boek "De reiswekker" van Geertje Hoefeijzers-Kars! Toen ik gisteren na een lange werkdag thuiskwam trof ik als v »

De beste wensen!

Beste leesgenoten, Ik wens jullie allemaal een gelukkig en gezegend nieuwjaar met daarin weer heel veel leesplezier! Groetjes, Jeanin »

"Je weet toch waarom" van Gerda van Wageningen

Het tweede boek uit de Omnibus "Als geluk je treft" van Gerda van Wageningen heb ik nu ook uit. Dit was: "Je weet toch waarom". Dit boek gaa »

Omnibus "Als geluk je treft" van Gerda van Wageningen

Het eerste boek, "Door liefde verbonden", van de omnibus "Als geluk je treft" van Gerda van Wageningen heb ik uit. Ik vond het een heerlijk ontspannend boek om »

E-reader

Hoewel ik het niet van plan was, heb ook ik nu een e-reader gekocht wegens ruimtegebrek voor nieuwe boeken. Ik ben benieuwd hoe en of het me gaat bevallen! »

Millennium-trilogie krijgt vierde deel

De Millennium-trilogie van Stieg Larsson krijgt een vierde deel. Een andere schrijver neemt dit voor zijn rekening aangezien Stieg Larsson is overleden. Het boe »