Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

» »
 Overal ogen
Overal ogen by Anna Bos
Danny verwacht niets anders dan Harper verdriet te doen wanneer hij het met haar uitmaakt. Maar waar zijn horrorschrijvende vriendinnetje nog vrij ontspannen re... »
 
 
 
 
 

Engel
Engel by Freya Gerritsen
Als Freya’s vader – eens een veelbelovend gitarist – terminaal ziek is, mag ze hem interviewen over zijn bewogen leven. Dat doet ze als journalist, niet als doc... »
 
 
 
 
 

Dansen in het donker
Dansen in het donker by René Appel
René Appel - Dansen in het donker
Dansen in het donker is een onvervalste René Appel, met levendige dialogen, een actuele problematiek en een herkenbare omgevin... »
 
 
 
 
 

Het laatste uur
Het laatste uur by Minette Walters
Wanneer de pest in 1348 Engeland bereikt, begrijpt niemand waarom er in zo'n korte tijd zo veel doden vallen. Als Sir Richard na een reis terugkomt in zijn dorp... »
 
 
 
 
 

Jij bent uniek!
Jij bent uniek! by C.G. Geluk
Dit boek wil jongeren helpen bij het zoeken naar hun eigen identiteit. Het wijst erop dat God, die alles geschapen heeft, ieder mens persoonlijk kent. »
 
 
 
 
 

Drakenvlucht
Drakenvlucht by Salomon Corlyn
Eén verdwaalde Draak, twee behulpzame Elfen en een onbekende wereld vol gevaar.Bijna niemand weet van hun bestaan, behalve uit mythes en legendes. De Draken lev... »
 
 
 
 
 

De zeven zussen
De zeven zussen by Lucinda Riley
Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden... »
 
 
 
 
 

Judas
Judas by Astrid Holleeder
<p>'Een valse hond sluit je op in een hok, of laat je inslapen.'</p><p>Astrid en Sonja Holleeder besluiten in 2013 te doen wat niemand voor mogelijk hield: ze s... »
 
 
 
 
 

Vrienden voor het leven
Vrienden voor het leven by Danielle Steel
Danielle Steel Vrienden voor het leven
Al sinds hun jeugd zijn ze een hechte vriendengroep. Vijf jonge mensen, totaal verschillend, die altijd op elkaar kun... »
 
 
 
 
 

Vrienden voor het leven
Vrienden voor het leven by Danielle Steel
Gabby, Billy, Izzie, Andy en Sean: vijf jonge mensen die samen zijn opgegroeid. Nu de risico's in hun leven groter worden, keren ze terug naar hun basis: de 'Bi... »