Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

» »
 Tietenwasdag
Tietenwasdag by Rosa Dalau
 »
 
 
 
 
 

Blue curacao
Blue curacao by Linda van Rijn
Als haar kersverse echtgenoot tijdens de huwelijksreis spoorloos verdwijnt, staat Hannah voor een raadsel. Hoe goed kent ze eigenlijk de mensen die ze altijd...... »
 
 
 
 
 

Het meisje uit de trein
Het meisje uit de trein by Irma Joubert
Polen, 1943, Op een donkere nacht wordt ergens in een bos het broodmagere meisje Gretl gevonden. Ze wordt opgenomen in het straatarme gezin van Jakob Kowalsky. Gaandeweg komt Gretl tot rust en raken haar afschuwelijke herinneringen op de achtergrond. »
 
 
 
 
 

1953
1953 by Rik Launspach
In een donkere nacht, in een door God verlaten provincie, tijdens de grootste ramp die naoorlogs Nederland trof, zijn twee zoekende zielen door het noodlot aan ... »
 
 
 
 
 

Verstandshuwelijk
Verstandshuwelijk by Hens Hauer
Sjors bulkt van het geld, maar genieten van het leven ho maar. Wanneer zijn hospita een eind aan haar leven maakt wordt hij met de neus op de feiten gedrukt en ... »
 
 
 
 
 

Floris
Floris by Jaap Kooimans
'Floris' is een van de meest succesvolle televisie-series van Nederlandse bodem. De serie werd in 1968 bedacht door scenarioschrijver Gerard Soeteman en geregis... »
 
 
 
 
 

Gesluierd verraad
Gesluierd verraad by Hetty Visser
Ze is dertig, verloskundige en single. Als de kans zich voordoet om verpleegsters op te gaan leiden tot vroedvrouw in Aden, grijpt ze die met beide handen aan. ... »
 
 
 
 
 

Wees onzichtbaar
Wees onzichtbaar by Murat Isik
Wees onzichtbaar van Murat Isik is een warm en ontroerend familieverhaal. Ideaal voor op vakantie!<br/><br/>'Boeiend en meeslepend.' - NRC <br/>'Leest als een t... »
 
 
 
 
 

Meesterdeal
Meesterdeal by Marlen Beek-Visser
Als Bo van Lierop ontdekt dat haar 16-jarige dochter Eva een verhouding heeft met haar mentor, een man van twee├źnveertig, lopen de spanningen binnen het gezin h... »
 
 
 
 
 

Je ogen veraden je
Je ogen veraden je by Steven van der Hoeven
schokkend waargebeurd  »