Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Henry IV (Part 1&2)
Henry IV (Part 1&2)
In King Henry IV, Part 1 King Henry IV is having an unquiet reign. His personal disquiet at the usurpation of his predecessor Richard II would be solved by a... »
 
 
 
 
 

Alle vertellingen
Alle vertellingen
Toen verscheen Julia boven aan een venster. Haar bijzondere schoonheid scheen wel het raam te verlichten zoals het oosten wordt verlicht door de eerste stral... »
 
 
 
 
 

Romeo en Julia
Romeo en Julia
Voor het eerst in de geschiedenis verschijnt er een volledige Nederlandse audioversie van Shakespeare's meesterwerk 'Romeo en Julia'. »
 
 
 
 
 

Venus & Adonis
Venus & Adonis
<em>Venus en Adonis</em> is gebaseerd op het gelijknamige verhaal uit de beroemde <em>Metamorphosen</em> van Ovidius - binnenkort tweeduizend jaar dood maar ... »
 
 
 
 
 

Een Midzomernachtsdroom
Een Midzomernachtsdroom
Literatuur voor de jonge lezer <br/><br/>Thema's: Shakespeare, liefde<br/><br/>Twee ongelukkig verliefde paartjes wandelen op een zomernacht nietsvermoedend ... »
 
 
 
 
 

Antonius en Cleopatra
Antonius en Cleopatra
Antonius en Cleopatra is het verhaal van een groot generaal die zijn positie, reputatie en leven offerde aan de grillen van een egocentrische en overspelige ... »
 
 
 
 
 

As you like it
As you like it
The First Folio of 1623 and a parallel modern edition »