Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De donkere dagen
De donkere dagen
De donkere dagen voor kerst waren nooit eerder zo spannend.Spanning van Hollandse bodem. De auteurs van de Crime Compagnie hebben misdadig spannende verhalen... »
 
 
 
 
 

Lipwoofer lugs qalib
Lipwoofer lugs qalib
 »
 
 
 
 
 

De schaduwkoningin
De schaduwkoningin
Het waren twee koningskinderen,zij hadden elkander zo lief,zij konden bij elkander niet komen,het water was veel te diep.Het gerucht gaat dat in de stallen v... »
 
 
 
 
 

Youngstars
Youngstars
Daisy vindt het helemaal te gek dat ze is geselecteerd voor het succesvolle tv-programma Young Stars! Het is net een droom: ze is op slag een celebrity, ze k... »
 
 
 
 
 

Amalia's erfenis
Amalia's erfenis
Verlies jezelf in de geschiedenis van de stammoeder van ons koningshuis!De zeventienjarige Amalia van Solms vlucht samen met koningin Elisabeth van Bohemen n... »
 
 
 
 
 

Evenbeeld
Evenbeeld
1628 Een jonge, zwangere vrouw wil in Nederlands-IndiĆ« een nieuw leven beginnen. Tijdens een zware storm bevalt ze van haar zoon. Niet veel later strandt he... »
 
 
 
 
 

Bloedlink
Bloedlink
 »
 
 
 
 
 

Machteloos
Machteloos
Een dag die begon als alle andere... Onderweg naar een klant stopt artsenbezoeker Tosca nog even bij een benzinestation. Als ze weer verder wil rijden stapt ... »
 
 
 
 
 

Hot spot
Hot spot
Hot Spot »
 
 
 
 
 

De verleidsters
De verleidsters
 »