Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Pakket De mensen van de ambulance
Pakket De mensen van de ambulance
Pakket met 5 exemplaren van De mensen van de ambulance van Mariëtte Middelbeek. »
 
 
 
 
 

Turbulentie
Turbulentie
Als alles door elkaar wordt geschud<br/><br/>Sara Doesburg geniet met volle teugen van haar leven vol glamour. Als stewardess vliegt ze de hele wereld over e... »
 
 
 
 
 

Crash
Crash
Daphne en Maarten zijn nog maar net getrouwd als Maarten door een ongeluk om het leven komt. Voor Daphne breekt een zware tijd aan. Niet alleen is het verdri... »
 
 
 
 
 

Dior en dennenbomen
Dior en dennenbomen
<p>Suzanne van Wiligem van Kleiloo raakt van het ene op het andere moment alles kwijt: haar baan, haar vriend, haar huis en haar complete garderobe. Noodgedw... »
 
 
 
 
 

Status O.K. - grote letter uitgave
Status O.K. - grote letter uitgave
Femke van Wetering weet het zeker: arts worden is haar missie. Ze staat aan het begin van haar tweede jaar coschappen en vindt zichzelf al behoorlijk ervaren... »
 
 
 
 
 

Revanche
Revanche
Lena en Robbert hebben het goed: een mooi huis, allebei een leuke baan en twee heerlijke kinderen. Aan dat geluk komt plotseling een einde als hun driejarige... »
 
 
 
 
 

De mensen van de ambulance
De mensen van de ambulance
De mensen van de ambulance en de meldkamer staan 24 uur per dag 7 dagen per week klaar om hulp te verlenen. In dit boek delen ze hun verhalen: van zware onge... »
 
 
 
 
 

Selfie
Selfie
Dolgelukkig is Britt (13) als ze eindelijk een iPhone krijgt. Ze maakt meteen een Instagram- en Snapchat-account aan, en als ze van haar ouders ook op Facebo... »
 
 
 
 
 

Ooggetuige
Ooggetuige
 »
 
 
 
 
 

Revanche
Revanche
Als haar driejarige dochter Bibi wordt ontvoerd, begint voor Lena een verschrikkelijke nachtmerrie. Wie kan ze nog vertrouwen?Lena en Robbert hebben het goed... »