Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Status OK
Status OK
 »
 
 
 
 
 

Pakket Boyzzz
Pakket Boyzzz
Pakket met 5 x Boyzzz »
 
 
 
 
 

Revanche
Revanche
 »
 
 
 
 
 

Moederhart
Moederhart
Anna is net negen weken zwanger als ze samen met haar man Luca het blije nieuws aan haar moeder gaat vertellen, haar vader is kort daarvoor overleden. Anna z... »
 
 
 
 
 

Strandwacht
Strandwacht
 »
 
 
 
 
 

Strandwacht
Strandwacht
Anne en Emma zijn met hun ouders op vakantie op een Zuid-Franse camping. Hoewel ze een tweeling zijn en qua uiterlijk erg op elkaar lijken, is dat vanbinnen ... »
 
 
 
 
 

Mazzel
Mazzel
Saar (13) heeft één droom: beroemd worden. Daarom struint ze allerlei audities af, doet mee aan zangwedstrijden en missverkiezingen en staat ingeschreven b... »
 
 
 
 
 

Julia
Julia
Het is 1839 en de achttienjarige Julia Bentinck van Thoringen heeft haar debuut gemaakt in het sociale leven van de adel. Dat betekent dat ze klaar is om te ... »
 
 
 
 
 

De mensen van de ambulance
De mensen van de ambulance
De mensen van de ambulance en de meldkamer staan 24 uur per dag 7 dagen per week klaar om hulp te verlenen. In dit boek delen ze hun verhalen: van zware onge... »
 
 
 
 
 

Revanche
Revanche
Lena en Robbert hebben het goed: een mooi huis, allebei een leuke baan en twee heerlijke kinderen. Aan dat geluk komt plotseling een einde als hun driejarige... »