Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De donkere dagen
De donkere dagen
De donkere dagen voor kerst waren nooit eerder zo spannend. Dit is het leukste cadeautje voor de feestdagen met beschrijfbaar cadeau-etiket. Spanning van Hol... »
 
 
 
 
 

Kinderspel
Kinderspel
Sylvia combineert haar drukke baan als tandarts met de zorg voor haar vijfjarige dochter. Na haar scheiding heeft ze haar leven net weer op de railsals er in... »
 
 
 
 
 

Schotse dromen
Schotse dromen
<i> i>'Voor de liefhebbers van Bridgerton en Outlander'
</br>
</br>De zussen Davine en Shona besluiten de Londense society te verlaten en naar de Schotse Hoo... »
 
 
 
 
 

Amalia's erfenis
Amalia's erfenis
De zeventienjarige Amalia van Solms vlucht samen met koningin Elisabeth van Bohemen naar ’s-Gravenhage. In korte tijd weet ze zich op te werken van hofdame... »
 
 
 
 
 

Young stars
Young stars
Daisy vindt het helemaal te gek dat ze door is naar de volgende ronde van het succesvolle tv-programma YoungStars! Het is net een droom: ze is op slag een ce... »
 
 
 
 
 

Wat niemand weten mocht
Wat niemand weten mocht
Spannende en aangrijpende historische roman die leest als een thriller.Engeland, 1013. Een plunderend Vikingleger loopt het land onder de voet. Samen met de ... »
 
 
 
 
 

Evenbeeld
Evenbeeld
1628 Een jonge, zwangere vrouw wil in Nederlands- Indië een nieuw leven beginnen. Tijdens een zware storm bevalt ze van haar zoon. Niet veel later strandt h... »
 
 
 
 
 

Lust en schande
Lust en schande
Als Eleonore van Aquitanië in onze tijd had geleefd, zou ze continu voer voor de roddelpers zijn geweest. Ze zou koningshuizen te schande hebben gemaakt. Ma... »
 
 
 
 
 

Schijnwereld
Schijnwereld
Wanneer journaliste Francesca 's nachts na een trouwfeest naar huis rijdt, wordt de weg geblokkeerd door een groep jongeren die ambulancepersoneel bedreigt. ... »
 
 
 
 
 

Lokvrouw
Lokvrouw
Heeft hij haar te makkelijk zijn vertrouwen geschonken?Omdat de Amsterdamse boekhandelaar Daniel wordt getroffen door een ernstige oogziekte adverteert hij v... »