Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

The Iron Knight
The Iron Knight
 »
 
 
 
 
 

De IJzerkoningin
De IJzerkoningin
The Iron Fey 3: <br/>Mijn naam is Meghan Chase. Ik dacht dat het voorbij was. Dat Ash en ik eindelijk samen konden zijn nu we allebei verbannen zijn uit Nimm... »
 
 
 
 
 

Eternity Cure
Eternity Cure
 »
 
 
 
 
 

De IJzerprinses
De IJzerprinses
The Iron Fey 2:Mijn naam is Meghan Chase. Ik ben mijn belofte aan Ash, de Winterprins, nagekomen en ben meegegaan naar het Winterhof. Hoe lang ik daar nu al ... »
 
 
 
 
 

Nacht van de draak
Nacht van de draak
Boze krachten hebben het lot van de wereld in handen…Eens in de duizend jaar, wanneer een nieuw tijdperk aanbreekt, krijgt degene die op dat moment eigenaa... »
 
 
 
 
 

De duistere fae
De duistere fae
Het enige wat ik wil, is een normaal leven. Voor zover `normaal tenminste mogelijk is als je Ethan Chase heet, je zus koningin van het IJzerrijk is en je voo... »
 
 
 
 
 

De IJzerprins
De IJzerprins
Reis met Ash mee naar het einde van de wereld in The Iron Fey.
Winterprins Ash zag liefde altijd als een zwakte.Tot hij Meghan Chase ontmoette. Nu is Me... »
 
 
 
 
 

Pupil
Pupil
Lang geleden hebben de drakendoders van de Orde van St.-Joris de draken bijna uitgeroeid. Maar ze zijn er nog steeds, en hun aantal neemt zelfs toe onder de ... »
 
 
 
 
 

De IJzerstrijder
De IJzerstrijder
De IJzerprins heeft ons allemaal verraden...<br/>Hij heeft me vermoord.<br/>Maar toen werd ik wakker...<br/><br/>Mijn naam is Ethan Chase, en ik was er bijna... »