Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De IJzerstrijder
De IJzerstrijder
De IJzerprins heeft ons allemaal verraden...Hij heeft me vermoord.Maar toen werd ik wakker...Mijn naam is Ethan Chase, en ik was er bijna geweest nadat mijn ... »
 
 
 
 
 

Het IJzerzwaard
Het IJzerzwaard
Het sensationele tweede deel in <em>The Iron Fey: Evenfall</em>-trilogie.

Ooit werd elfenprins Ash verbannen uit het Winterrijk omdat hij het  wa... »
 
 
 
 
 

Talon saga
Talon saga
Talon-saga van Julie Kagawa
Lang geleden hebben de drakendoders van de Orde van St. George de draken bijna uitgeroeid. Maar ze zijn er nog steeds, en hun aan... »
 
 
 
 
 

De IJzerprins
De IJzerprins
The Iron Fey 4:Mijn naam, mijn ware naam, is Ashallayn'darkmyr Tallyn. Ik ben de enig overgebleven zoon van Mab, koningin van het Winterhof. En wat haar bet... »
 
 
 
 
 

The Iron Queen
The Iron Queen
 »
 
 
 
 
 

The Iron Fey
The Iron Fey
The Iron Fey De 16-jarige Meghan Chase ontdekt dat ze de dochter is van een elfenkoning, en wat haar dan allemaal overkomt... (1) DE IJZERKONING - Mijn naam ... »
 
 
 
 
 

De IJzerprins
De IJzerprins
Reis met Ash mee naar het einde van de wereld in The Iron Fey.
Winterprins Ash zag liefde altijd als een zwakte.Tot hij Meghan Chase ontmoette. Nu is Me... »
 
 
 
 
 

Pupil
Pupil
Lang geleden hebben de drakendoders van de Orde van St.-Joris de draken bijna uitgeroeid. Maar ze zijn er nog steeds, en hun aantal neemt zelfs toe onder de ... »
 
 
 
 
 

De IJzerkoningin
De IJzerkoningin
The Iron Fey 3: <br/>Mijn naam is Meghan Chase. Ik dacht dat het voorbij was. Dat Ash en ik eindelijk samen konden zijn nu we allebei verbannen zijn uit Nimm... »
 
 
 
 
 

De IJzerprinses
De IJzerprinses
The Iron Fey 2:Mijn naam is Meghan Chase. Ik ben mijn belofte aan Ash, de Winterprins, nagekomen en ben meegegaan naar het Winterhof. Hoe lang ik daar nu al ... »