Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Flinke jongen
Flinke jongen
<em>Flinke jongen</em> volgt een jaar uit het leven van Hidde, een jongen van twaalf in een ogenschijnlijk leuk, zelfs kleurrijk, maar in feite ongelukkig ge... »
 
 
 
 
 

Het straatjongensboek
Het straatjongensboek
KRACHTIGE PORTRETTEN VAN STRAATKINDEREN IN AMSTERDAM - JAREN 50Fotograaf Philip Mechanicus, bekend geworden met zijn gestileerde portretten, groeide op in de... »
 
 
 
 
 

Hond set 2 ex a 4.95
Hond set 2 ex a 4.95
 »
 
 
 
 
 

Onze jongens
Onze jongens
de nieuwe helden van Oranje »
 
 
 
 
 

De eenzaamste vrouw van Amsterdam
De eenzaamste vrouw van Amsterdam
Wat dacht die inbreker eigenlijk tijdens zijn vlucht met lijn 24 door de Beethovenstraat? Wie vlucht er in hemelsnaam met het openbaar vervoer? Het zijn maar... »
 
 
 
 
 

Vrolijke, zwarte maandag
Vrolijke, zwarte maandag
Volgens de mythe begon de Duitser zomaar te schieten op de feestvierende menigte op de Dam. Maar was dat wel zo? Was het Dam-incident van 7 mei 1945 wel een ... »
 
 
 
 
 

Exportmanagement
Exportmanagement
capita selecta »
 
 
 
 
 

Johan Cruijff
Johan Cruijff
<p>Een groot deel van Johan Cruijffs illustere carrière en leven voltrok zich in het volle licht van de schijnwerpers. Maar als mens en sportman bleef Cruij... »
 
 
 
 
 

1974
1974
Het WK Voetbal van 1974. Het Nederlands elftal verbaast vriend en vijand met gedurfd en succesvol aanvalsspel - totdat op die Zwarte Zondag van 7 juli alles ... »
 
 
 
 
 

1974
1974
In dit klassiek geworden boek ontrafelt Auke Kok de mythe van Oranjes onoverwinnelijkheid en schildert hij de soms ontluisterende taferelen rond Johan Cruijf... »